Doesburgse Cadeaupas 

Ten behoeve van het kerstpakket van de eigen medewerkers en het jaarlijkse mantelzorgcompliment, heeft de gemeente Doesburg samen met Groupcard de Doesburgse Cadeaupas ontwikkeld. Het saldo op deze giftcard kan alleen bij de aangesloten ondernemers binnen Doesburg besteed worden. De kaart kan ook door andere partijen worden uitgegeven. 

Deelnemende bedrijven dienen met Groupcard een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Naar aanleiding van een ondertekende overeenkomst, wordt vervolgens de PIN terminal aangepast. Indien de PIN terminal niet geschikt is voor acceptatie van de kaart, krijgt deelnemende ondernemer de beschikking over een special app om betalingen met de kaart mogelijk te maken. 

Voor meer informatie over het accepteren van de Doesburgse Cadeaupas, neem je direct contact op met de contactpersoon bij Groupcard. Zijn naam is Quincy Kompier, bereikbaar op emailadres quincy@groupcard.nl en telefoonnummer 06-12989700.

Gezellig in Doesburg

Jaarlijks wordt er voor Doesburg een speciale editie van Gezellig in uitgegeven. In de volksmond heet dit boekje "de winkelgids", maar de toepassing is breder. Ook musea, galeries en horeca kunnen in de gids vermeld worden. Ondernemers leveren tekst en beeldmateriaal aan, zodat de redactie voor hen de (halve) pagina kan vullen. Zo weet de bezoeker wat de Doesburgse binnenstad allemaal te bieden heeft, voorzien van algemene wetenswaardigheden over de stad en een plattegrond waarop deelnemers vermeld staan. De gids wordt verspreid via de VVV en geplaatst in de brochurerekken van een groot aantal regionale campings, bungalowparken en hotels. Voor het toeristenseizoen (doorgaans eind april of begin mei) komt de gids steeds uit. 

Peter Lantsheer is de man achter Gezellig in Doesburg. Voor iedere editie doet hij een rondje door Doesburg om ondernemers te vragen of ze ook dit jaar deelnemen. Op dat moment communiceert hij ook de tarieven voor betreffende editie. Hiermee start hij meestal eind februari/begin maart. Wil je de zekerheid om in de gids opgenomen te worden? Neem dan contact op met Peter via e-mailadres doesburg@gezelligin.nl.