Vrijwilligers Voedselbank Doesburg ontroerd door donatie van Doesburgse ondernemers

Iets betekenen voor een ander en vooral rondom de kerst, dat doen ondernemers in Doesburg graag. Meer dan 20 ondernemers in de binnenstad van Doesburg hebben vrijdag 24 december 150 cadeautjes, waardebonnen en kerstdiners gedoneerd aan de Voedselbank in Doesburg. Tevens heeft Stichting Centrum Belang Doesburg heerlijke kerstkoeken aangeboden.

Tamara Verheij, binnenstadcoördinator voor Stichting Centrum Belang Doesburg.
“ Hartverwarmend om te zien dat ondernemers zo veel doneren aan mensen die het financieel zwaar hebben. Zeker in een tijd dat een groot deel van de ondernemers zelf is getroffen door de harde lockdown en de deuren hebben moeten sluiten “ .

In Doesburg leven relatief veel mensen in armoede en juist in deze tijd kunnen zij wel een extraatje gebruiken. Hoe mooi is het dat acties op elkaar inhaken, want wat is kerst zonder een heerlijk kerstdiner, een kerstkoek bij de koffie en een cadeautje voor onder de kerstboom.

Marjolein Kosterman, eerst verantwoordelijke uitgiftepunt Doesburg: “ Wat een mooi en lief gebaar. De gezinnen die gebruikmaken van de voedselbank waren onder de indruk. De reacties waren dan ook oh wat fijn, oh wat lekker en oh wat veel! We hebben alle gezinnen kunnen voorzien van een heerlijke lekkernijen en cadeautjes en dit namens ondernemers in Doesburg, dank hiervoor! “.

Wat een overvloed aan lekker eten en cadeautjes, ik word hier emotioneel van “ aldus vrijwilliger Mary. 

Share this:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
news

Related Articles

%d bloggers liken dit: