Een Doesburgse Dierendag!

Het is alweer bijna 4 oktober: Wereld Dierendag. Een soort van verjaardag voor alle dieren, maar ook de dag waarop we stil staan bij het welzijn van dieren in het algemeen. Want ze zijn belangrijk: al die gevleugelde, geschubde en behaarde vriendjes om ons heen.

Op zaterdag 2 oktober aanstaande doen we alvast een voorproefje. Stichting Centrum Belang Doesburg organiseert, namens de Doesburgse Binnenstadondernemers, een aantal afwisselende kinderactiviteiten over, met en voor dieren. Lief, lekker of leerzaam: jij mag kiezen. Of je doet ze gewoon alle drie!LEREN EN BELEVEN

Een beetje Freek Vonk spelen in hartje Doesburg? Alles te weten komen over de slang, de krokodil en de schildpad? Tijdens de Workshop Reptielen van Sabrina Martens maak je op een speelse, ongedwongen manier kennis met deze bijzondere diersoort.

LEEFTIJD? WAAR?
TIJD? AANMELDEN?

Van 6 tot en met 12 jaar
BSO de Pixxel – Ooipoortstraat 39
Tussen 12:30 en 16:30 uur. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer workshops… Stuur een e-mail aan 
aanmelden@centrumbelangdoesburg.nl

SPELEN EN ERVAREN

Sofie Kelders heeft twee geweldige vrienden die ze aan jullie wil voorstellen. Feather is een sterke, vriendelijke Welsh pony die jou graag meeneemt op een rondje door de stad. Nouscha is een gezellige en aaibare Shetland pony die het heerlijk vind om te knuffelen en zich graag laat borstelen of versieren. Kom jij met ze spelen?

LEEFTIJD? WAAR?
TIJD? AANMELDEN?

Tot 10 jaar, zeer jonge kinderen graag begeleid door een volwassene Driesprong Ooipoort-, Meipoort en Kerkstraat
Tussen 12:30 en 16:30 uur
Niet nodig

VERWENNEN EN GENIETEN

Bij feest horen lekkere hapjes! Als jij met jouw hond, kat, kip of zelfs goudvis naar Dierspecialist Faunaland komt, krijgt jouw huisdier gratis een heerlijke, verantwoorde traktatie.

LEEFTIJD? WAAR?
TIJD? AANMELDEN?

Tot en met 12 jaar Ooipoortstraat 28
Tussen 12:00 en 16:00 uur Niet nodig

Wij hebben er zin in! Kom je ook? Samen maken we er een gezellige beestenboel van!

Share this:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
news

Related Articles

%d bloggers liken dit: