Een dagje shoppen in Doesburg?

Een dagje shoppen in Doesburg? Jazeker, steeds meer mensen ontdekken dit geheim van onze Hanzestad: een veelvoud aan eigentijdse, karakteristieke winkels die je elders vaak niet meer ziet. Tel daar een opvallend gastvrije horeca en een prachtig, historisch centrum bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagd winkeluitje!
 
Op zondag 19 december voegen we daar nog een extra snufje beleving en een mespuntje kerstsfeer aan toe. Een groot deel van de winkels in de binnenstad is deze dag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Ons Santa Team rijdt door de stad en deelt een zoete kerstknabbel uit. Op de driesprong van Kerk-, Ooipoort- en Meipoortstraat plaatsen we een Rad van Kerstfortuin. Doe jij een aankoop in Doesburg, dan mag je draaien en maak je (met dank aan de deelnemende ondernemers) kans op de leukste prijzen!     
 
Moe en koud van het struinen door de stad? Neem dan deel aan Lekker Rondje Doesburg! Voor  maar 5 euro krijg je een warm winters drankje plus hapje bij Bistro la Boucherie, Brasserie de Poort, Eetcafé Bruut en Proeverij de Stadstuin.
 
Kortom: jouw kerstkadootjes scoor je veilig en sfeervol in de gezelligste stad aan de IJssel!

Lekker rondje Doesburg

Share this:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
news

Related Articles

%d bloggers liken dit: